Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

People: My Friend Giannis

Ο φίλος μου ο Γιάννης έχει μια ζωή πρόβλημα με τη ζωή του. Είχε πρόβλημα με το σχολείο του, με την μάνα του, με τον πατέρα και τις αδελφές τους. Είχε πρόβλημα με τις γυναίκες του με τις φιλενάδες του αργότερα με τη δουλειά του. Είχε πρόβλημα με την ίδια του την ύπαρξη. Ανά φάσεις αποφάσιζε να λύσει τα προβλήματα του ανά δύο. Πριν μερικά χρόνια ερωτεύτηκε μια Βουλγάρα, εγκατέλειψε την γυναίκα του και πήγε στην Σόφια για δύο χρόνια ζώντας τον έρωτα της ζωής του. Αλλά ούτε αυτό ευδοκίμησε. Προβλήματα, μεγάλα προβλήματα. Ο Γιάννης επέστρεψε στην Κύπρο, πήρε πίσω την παλιά του δουλειά με διπλάσιο μισθό, γνώρισε μια νέα γυναίκα, την παντρεύτηκε. Προβλήματα. Δεν του άρεσε πάλι η δουλειά, βρήκε μια άλλη, ενδιαφέρουσα, με καλό μισθό. Προβλήματα. Η ζωή δεν του φτάνει. Φεύγουν με την γυναίκα του για το Στρασβούργο. Νέα δουλειά, νέα ζωή. Προβλήματα. Η γυναίκα του δεν του φτάνει. Βρίσκει τον τέταρτο έρωτα της ζωής του. Είναι από την Λετονία. Την αγαπά τρελά και θέλει να φύγει μαζί της, αλλά τα μαθαίνει όλα η γυναίκα του. Προβλήματα. Η κοπέλα της Λετονίας θίγεται και τον εγκαταλείπει. Η γυναίκα του, του δίνει άλλη μια ευκαιρία να μείνουν μαζί, να κάνουν μωρό, οικογένεια. Προσπαθούν. Προβλήματα. Η κοπέλα της Λετονίας γυρίζει. Ο Γιάννης είναι πάλι μαζί της. Προβλήματα. Η κοπέλα φεύγει. Η γυναίκα του μένει. Ο Γιάννης παίρνει προαγωγή. Προβλήματα.

5 σχόλια:

ρίτσα είπε...

σε πεθυμήσα ελένη...

το πρόβλημα είναι τελικά στο γιάννη άραγε;

postbabylon είπε...

Pou eisai, Helen? elpizw na eisai kala!
O giannis nomizw en pou tzeina ta atoma pou xreizountai provlhmata tziai drama gia na niwsoun zontanoi... Agapa ta provlhmata tou tziai amman lisei to ena gyreukei to epomenon alopos..

Ωραία Ελένη είπε...

φιλενάδες εδώ είμαι... επέστρεψα... είχα πάει ένα ταξιδάκι... όπου και συνάντησα τον γιάννη με τα προβλήματα. με συγκινήσατε που με ψάχνετε... θα τα λέμε ελπίζω πιο συχνά...

Κκουλλάς είπε...

Γεια σου Ελένη, ήταν αισθητή η απουσία σου. :-)
Εζαλίστηκα να θκιαβάζω για τα προβλήματα του Γιάννη, Κύριε Ελέησον. Σαν να τζαι δημιουργά τα μόνος του πράγματι.

κι αγνάντευε... είπε...

Ουφφου, μεγάλο πρόβλημα ο Γιάννης! Τζιαι εγώ εζαλίστηκα! :)