Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τι να πάρω μαζί μου στον πόλεμο?

Τηλεφώνησα από το πρωί στην μάνα μου. Μιλήσαμε λιγάκι και τα συμφωνήσαμε. Αν είναι να γίνει πόλεμος θα στείλει τον παπά να αγοράσει χαλούμια. Και πόλιπιφ. Και γάλατα των μωρών. Τώρα που πήγα δουλειά δεν προφταίνω να θηλάζω δυο μωρά! Δίνουμε και ξένο. Αν γίνει πόλεμος τι θα τρώνε τα δίδυμα? Θα πέσει και η θερμοκρασία την άλλη βδομάδα είπανε. Ευτυχώς, διότι δεν υπάρχουν και πολλά δέντρα να τρέχουμε να καλυφτούμε πλέον. Παπούτσια. Όλα μου τα καλοκαιρινά παπούτσια είναι πλατφόρμες, δεκάποντες κιόλας. Πως θα τρέχω στους αγρούς αν είναι να γίνει πόλεμος? Τι άλλο να πάρουμε? Και πανάκια. Πανάκια για τα δίδυμα. Να θυμηθώ να πω του άντρα μου να περάσει που το Λίτλ να πιάσει καμιά δεκαριά από εκείνα τα φτηνά. Ο άντρας μου φωνάζει διαμαρτύρεται. Λέει πως δεν θα γίνει πόλεμος. Επίσης τα δίδυμα μεγαλώνουν αστραπιαία. Αν πιάσουν 10 κουτιά τελικά θα μας μείνουν. Να πιάσουμε πιο λίγα.

Η μάνα μου λέει να ησυχάσουμε. Να δώσουμε λιγάκι πετρέλαιο και στους Τούρκους να ηρεμίσουν. Να μην γίνει πόλεμος. Αλλά και να γίνει σιγά το πράμα. στον προηγούμενο επιβιώσαμε. Ο παπάς όμως καλού κακού πήγε να πιάσει τα πόλιπιφ. Και τα χαλούμια. Δεν ξέρεις καμιά φορά. Μπορεί και να πλακώσουν πάλι συγγενείς για πολεμική βεγγέρα.



5 σχόλια:

μαχαιρης είπε...

Nα σου πω το μυστικο..Να μην αγχωνεσαι,κι ολα...!!
Οι πολεμοι, δεν..Ανακοινωνονται απο πριν..!!
Ομως, εγω τουλαχιστον...ΠΑΝΤΑ εχω προμηθειες, για μερικες μερες...
Στειλε μαιηλ, να σου γραψω, πως να οργανωσεις πληρη αποθηκη τροφιμων..
Τουλαχιστον...
Θα πετυχεις,καλυτερες τιμες αγορας...
παρακαμπτοτας το σουπερ μαρκετ..!!

DaisyCrazy είπε...

Δε θα γίνει πόλεμος Ελένη μου γιατί η εταιρεία που κάνει τις έρευνες είναι αμερικάνικη και ισραηλινή. Σιγά μην κτυπήσουν μια εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων. Θα εκφοβίζουν σαν τους εκφοβιστές που είναι θα κάνουν και μια υφαλοκριπίδα και θα σκάσουν.
Μεν φοβάστε :)
Τα δίδυμα είναι διπλά βάσανα αλλά και διπλές χαρές μην το ξεχνάς!!
Φιλιά!

Ουφ! είπε...

πρώτα πρώτα τα χαλλούμια η μάμα σου, δεν την ξαναπαθαίνει!!! :-)

Αχάπαρη είπε...

Ωστε εσυ είσαι η αιτία που εν έλλειψη τα χαλλούμια

κι αγνάντευε... είπε...

τουλάχιστον με το φαγητό του μωρού θα είμαι καλυμμένη, φιλενάδα, εεχεεχε! :
)