Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

life goes on!!!

Ήμουν σε ένα τέλειο απίθανο συνέδριο στην πανέμορφη μαγική ονειρεμένη Πίζα! Είδα παλιούς φίλους, μάζεψα κάμποση γνώση, έφαγα και ήπια πολύ και καλά! Πέρασα απίθανα από κάθε άποψη!


Κυρίως βρήκα χρόνο να σκεφτώ, να κάνω την ανασκόπηση μου κι αν θέλεις και την αυτοκριτική μου...

Κατάλαβα πως ήταν μία χρονιά που αυτομαστίγωνα τον εαυτό μου, που ζήτησα από μένα το απίθανο και που έκανα το χειροτέρο: Έβαλα γύρω μου χιλιάδους τοίχους και χάθηκα ψυχικά από πολλούς και από εμένα...

Ήρθα πίσω γεμάτη ζωή σκέψεις και όνειρα και κυρίως κατάλαβα πως η ζωή συνεχίζεται! Δεν πρόκειτια να αφήσω ξανά τον Κυπριακό μικρόκοσμο να κλέψει τα όνειρα μου! Δεν θα αφήσω τίποτα να ακυρώσει τα όνειρα μου! Έκανα πολλά για να φτάσω εδώ και δεν θα αφήσω τίποτε να μπει στον δρόμο μου. Κυρίως τον ίδιο τον εαυτό μου!


Αυτό το ποστ θα το αφήσω εδώ για να θυμάμαι πως μπορεί να είμαι: Κι αυτό είναι ένας άνθρωπος γεμάτος όρεξη, ζωή και όνειρα!! Θα το κρατήσω αυτό στην καρδιά μου!

7 σχόλια:

Κκουλλάς είπε...

Ωραία τα ταξιδάκια, ειδικά σε μέρη που γνωρίζεις από παλιά.
Και η ανασκόπηση - αυτοκριτική αναγκαία.
Μπράβο Ελένη, δυνατά μπροστά στη ζωή

Ωραία Ελένη είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Σε λέω έτσι επειδή νοιώθω πως κάποιος που διαβάζεις τόσο προσωπικές μου σκέψεις και καταλαβαίνει τί θέλω να πω είναι φίλος-έστω διαδικτυακός! Είχα μία δύσκολη χρονιά και νομίζω έπρεπε να φανώ πιο δυνατή. Δεν θα μου επιτρέψω ξανά να μιζεριάζω! Η ζωή είναι πολύτιμη! και ωραία... και η ευτυχία όπψς διάβασα κάπου στάση και επιλογή ζωής!

Blackbeard είπε...

Σιαίρουμαι πολλά που ακούω ότι ήβρες ξανά τη δυναμικότητα σου τζιαι την όρεξη που είχες για τη ζωή.

ρίτσα είπε...

:)

ax wraiaaaaa

postbabylon είπε...

bravo, wraia!... nomizw eimai 3 vhmata prin pou touth th fash... amhn tziai pote!

Ωραία Ελένη είπε...

@Blackbeard μου... Προσπαθώ κοινώς να φέρω τα μίλια μου... Ξέρω πόσο πολύ πεθυμάς την Κύπρο, αλλά πίστεψε με, μερικέ φορές είναι καλύτερα να είσαι μακριά...

@Ρίτσα μου ευχαριστώ. Ελπίζω να κρατήσει!

@postbabylon... υπομονή... οι φάσεις πάνε και έρχονται... το ζήτημα είναι στο μεσοδιάστημα να μην χάνουμε εντελώς τον εαυτό μας!

κι αγνάντευε... είπε...

Αχ μπράβο!!! Για το ταξίδι, για την ενέργειά σου, για τη χαρά που φανερώνει το γράψιμό σου! :)