Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Cyprus Act: Για το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια

Αντιγράφω κι εγώ από το μπλογκ του Μισσαρου που αντιφράφει με την σειρά του από τον dm3k για μία δράση που θα γίνει ενάντια στο παράνομο παρκάρισμα στις 12 Φεβρουαρίου. Ας κάνουμε κάτι επιτέλους για όλους αυτούς που πιστεύουν πως είναι το κέντρο του κόσμου και δεν νοιάζονται για κανέναν άλλο, πεζούς, άτομα με κινητικά προβλήματα, ποδηλάτες, όλους εμάς.

"ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΟΠΟΥ ΥΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΤΑΘΜΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CYPRUS ACT ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ PARKING ΤΟΥ JUMBO ΣΤΗΝ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΩΡΩΝ 11…:00 – 11:30 Η ΑΣ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 99459921"








5 σχόλια:

Κκουλλάς είπε...

ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ

Μάνα είπε...

πολλά ωραία φάση.

DaisyCrazy είπε...

το θέμα είναι να αλλάξει η νοοτροπία. και η νοοτροπία αυτών που παρκάρουν όπου βρουν δεν αλλάζει δυστυχώς με ένα δκυο αυτοκόλητα.
γιατί ποιοι παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων; αυτοί με ακριβά αυτοκίνητα συνήθως. άρα τι θα κάνουν αν τους κολήσουν αυτοκολητιούι; εννα το παρουν στην πεζίνα να τους το πλύνουν να φύει.
νοοτροπία όμως μπορούν να αλλάξουν αν κάθε φορά που τους γράφουν για παράνομο παρκάρισμα εκτός από το προστιμο τους βάλουν να πάνε να βοηθήσουν για 1 βδομάδα άτομα με κινητική αναπηρία. εκεί θα δουν απο κοντά και θα ζήσουν απο πρώτο χέρι που οι συμπεριφορές τους δημιουργούν. τότε ίσως ΙΣΩΣ να αλλάξουν.

DaisyCrazy είπε...

θα ζήσουν απο πρώτο χέρι... τα προβλήματα που οι συμπεριφορές τους δημιουργούν..

κάπου εχάθηκε το 'τα προβλήματα' :)

Σκουλουκούιν είπε...

Σε χώρο για ανάπηρους δεν παρκάρω ποτέ, ότι και να συμβαίνει. Σε πεζοδρόμια όμως μου έτυχε, θα ομολογήσω την αμαρτία μου, όχι όλο το αυτοκίνητο, το μισό πάνω και το άλλο μισό στο δρόμο. Ξέρω πως δεν είναι σωστό, είμαστε καλομαθημένοι οι κυπραίοι... Δύσκολο όμως να αντισταθείς στον πειρασμό , κάποιες φορές θέλεις την ευκολία σου... Ελπίζω να μην το ξανακάνω.